Healthy Me2019-11-24T14:02:00+01:00

Bij onze sportschool My Health Breda kan naast fitness ook gezond gegeten worden. Dit wordt gemakkelijk en betaalbaar gemaakt, wat bijdraagt aan een laagdrempelige gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. Wij, bij My Health Breda, vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze sportschool. Om deze reden werken wij volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum Nederland. We maken hiermee de gezonde keuze, de makkelijke keuze.

Naast onze leden komen ook bezoekers van de stad Breda regelmatig bij ons binnen lopen. Zij worden ontvangen in de gezondste (gouden) sportkantine van Noord-Brabant, My Health Breda. Dit wordt medemogelijk gemaakt door TEAM:FIT in samenwerking met het Voedingscentrum Nederland.

My Health Breda werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren in samenwerking met TEAM:FIT.

 

Hieronder ziet u onze menukaart.

 

Wij bieden diverse broodjes aan, waarbij u kunt kiezen uit een witte of bruine ciabatta, of een luxe volkoren broodje. Hiernaast hebben wij ook smoothie bowls, kwark en magere yoghurt en diverse gezonde snacks.

Naast broodjes hebben wij ook verse fruit smoothies in ons assortiment. Hierbij kan gekozen worden uit diverse soorten fruit, eventueel in combinatie met proteïne van XXLNutrition. Verder bieden wij ook losse proteïne shakes aan en hebben wij zelfs pre workout in ons assortiment.

Wij zijn naast official partner van XXLNutrition ook official partner van New Care supplements. Wij bieden de mogelijkheid om vegan proteïne shakes bij ons te nuttigen of to go mee te nemen. Bij ons kunnen tevens  supplementen worden afgenomen in samengesteld voordeel pakket, of los. Kom gerust langs voor meer informatie!

Bij My Health Breda krijgt u de mogelijkheid om een lekkere vers bakje bonen koffie te drinken. Hiernaast hebben wij ook cappuccino, latte macchiato en thee. Dit allemaal voor een lage prijs.

Sinds kort hebben wij ook diverse verse losse theeën. Deze zijn geheel natuurlijk.

Voor meer informatie over onze verse thee bent u welkom aan de balie.